Lad iPhonen din mens du er på jakt

Du sitter dypt inni skogen på post, og venter på at skogens konge skal komme til syne. Jakta er endelig i gang, og det innebærer mye venting blant all spenningen.

Mens du sitter der omringet av Norges flotte natur, tar du frem iPhonen din for å knipse noen bilder. Tyttebærene lyser rødt blant all den flotte lyngen, og du skulle gjerne ha fanget det på kamerarullen din. Men, iPhonen er tom for strøm og du er milevis fra en stikkontakt.

Batteribanken redder deg

Et tomt batteri er ikke et problem i dag, så lenge du har en batteribank i ryggsekken. Med en batteribank kan du lade iPhonen din mens du er på jakt. I dag får du kraftige batteribanker som sikrer mange oppladninger, og disse kan du handle på nettet.

Velg riktig kapasitet

Batteriet på iPhone er mellom 3 000 til 4 500 mAh. En batteribank på 20 000 mAh kan dermed lade et batteri på 4 000 mAh fem ganger. Derfor er det viktig å finne ut hvor stor batterikapasitet du har på iPhonen din før du velger batteribank. Er du uten tilgang til strøm over lenger tid, eller ønsker å sikre flere jegere på jaktlaget strøm, vil det være lurt å gå for en kraftig bank.