Gjør deg klar for jakt- eller fisketuren

Lite er så tilfredsstillende som en god jakt- eller fisketur. Å tilbringe tid i naturen med gode kamerater eller i eget selskap gir ro i sjelen. Når dette så kombineres med spenningen i å jakte eller gleden ved å håve inn den største ørreten i elva, vil du etter endt reise være ordentlig oppladet og mer enn klar for det som venter i hverdagen.

Krevende for kroppen

For å få en vellykket tur, kreves det imidlertid en del. Man må gå langt og bære tungt, og kanskje sove i telt på hardt underlag. En fisker må stå lenge i samme posisjon, og en jeger må stille seg på huk og vente uten å røre en muskel, klatre opp skrenter og tråkke seg gjennom høyt kratt.

Statistiske posisjoner, eksplosive bevegelse og utholdende aktivitet krever mye av kroppen, og mange må etter hvert legge fra seg fiskestangen eller rifla og bli hjemme.

Behandling som hjelper

For ikke å måtte gå glipp av gledene en god fiske- eller jakttur kan gi, kan en naprapat hjelpe deg. Med målrettet behandling tilpasset dine behov fra naprapatlandslaget.no, kan alle fiske- og jaktentusiaster oppleve færre smerter og røre seg friere.